HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl
Aanbod

Podoloog

Podoloog

Uw voeten zijn het fundament van uw lichaam. U loopt, staat, en beweegt erop. Gezonde voeten maken het leven een stuk plezieriger!

Voet- en enkelklachten gaan meestal niet vanzelf over. Met deze klachten kunt u terecht bij onze podoloog Nanette Egberts. Zij is afgestudeerd als podoloog en is tevens fysiotherapeut en manueel therapeut. Dit betekent een perfecte combinatie van disciplines  om mensen te helpen met klachten vanuit de voeten en het lopen. Er kan een steunzool aangemeten worden, maar ze onderzoekt ook of zij u met fysiotherapie of manuele therapie van uw klachten kan afhelpen.

Nanette is bovendien echografist enkel-voet. Dit totaalplaatje maakt haar een specialist op het gebied van enkel- en voetklachten.

Een juiste diagnose én een juiste behandeling zijn immers van groot belang om klachten en blessures op te lossen of te voorkomen. Wij helpen u graag om weer lekker en pijnvrij te kunnen bewegen.

 

Wat kan de podoloog voor u betekenen?

Bij de intake brengen we samen met u de hulpvraag in kaart: wat zijn de klachten, is er pijn, of is er een vraag over het voorkomen van blessures?

Dit gesprek wordt gevolgd door een lichamelijk onderzoek van enkel–voet en eventueel andere betrokken gewrichten, en een analyse van het bewegingsgedrag van voeten, benen en romp. Deze analyse wordt zowel statisch als dynamisch uitgevoerd. Indien noodzakelijk wordt er een echo gemaakt van uw enkel-voet.

Ten slotte krijgt u advies over de juiste behandeling.

Dit kan bestaan uit :

⦁ Fysio/manuele therapie
Shockwave
⦁ Steunzolen

Een impressie van de praktijk

Care Manager

Nanette

 

Vergoedingen

De vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.
Voor meer informatie klik hier.