HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl

Bij Therapeutisch Centrum de Berekuyl merken wij dat steeds meer mensen opzoek zijn naar een nieuwe gezonde herstart. Toch merken we dat dit niet voor iedereen helemaal van zelf gaat. Soms is het beter te beginnen met een kickstart en het lichaam even flink te resetten.

Reset your body!

Daarom is er nu het Reset your Body programma! : Als start heb je de kickstart die je wenst en die ervoor zorgt dat je via een evenwichtig en gezond voedingspatroon op gewicht blijft.

De Berekuyl presenteert met trots: Reset your body
Reset Your Body is een voedingsprogramma onder begeleiding van de orthomoleculair therapeut. Met dit 3 of 6 weeks traject kan je verantwoord een aantal kilo kwijt raken. In het kort:

 • Persoonlijk voedingsplan op basis van intermittent fasting, inclusief hoge kwaliteit mineralen en vitaminen die jouw lichaam ondersteunen.
 • Eenvoudig lichaamsvet verbranden zodat je je snel weer fit en energieker voelt! Wég met die energieloze dagen!

Zijn we nog iets vergeten dat je wil weten?

 • Je mag gewoon vlees, vis, fruit en groente eten. In jouw voedingsplan staat alles uitgeschreven over wat je mag eten gedurende dit programma.
 • Het resultaat motiveert enorm. Qua energie maar ook de kilo’s gaan op een gezonde manier eraf en zo vliegen de dagen voorbij. Ook je gewicht zal  3-8 kilo verliezen als je je exact aan het voedingsplan houdt, als dit één van je doelen is uiteraard.
 • Wanneer je opstaat doe je drie korte oefeningen van ca 10 minuten. De ochtend work-out is niet alleen goed omdat je lichaam na een nacht slapen meer vet verbrandt, maar ook omdat je metabolisme hierdoor de hele dag beter zijn werk doet.
 • Het voedingsplan wordt ondersteund met hoge kwaliteit mineralen en vitaminen zodat jij in de komende weken niets tekort komt en optimaal resultaat bereikt.
 • Het programma is te volgen voor drie of zes weken (inclusief wekelijkse meting op de Inbody), de kosten hiervan zijn:
  3 weken: € 350
  6 weken: € 550

Heeft u interesse in het Reset Your Body programma onder begeleiding van onze orthomoleculair therapeut Christian Schuleman dan kunt u zich opgeven voor meer informatie, mail uw gegevens naar cschuleman@deberekuyl.nl. Of u kunt bellen naar de praktijk op telefoonnummer 0341-453177.