HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl
Aanbod

Vitaler Leven (binnenkort van start)

Vitaler Leven (binnenkort van start)

Reset je lichaam!
Met deze afgelopen periodes merken we dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een nieuwe gezonde start. Toch merken we dat dit niet voor helemaal vanzelf gaat. Soms is het beter te beginnen met een kickstart en het lichaam even flink te resetten. Daarom is er nu: Vitaler Leven.
Met Vitaler Leven als start heb je de kickstart die je wenst en die ervoor zorgt dat je via een evenwichtig en gezond voedingspatroon op gewicht blijft.

De Berekuyl presenteert met trots: Vitaler Leven
Vitaler Leven is een voedingsprogramma onder begeleiding van de specialisten bij de Berekuyl. Met de Vitaler Leven trajecten heb je namelijk alles om verantwoord een aantal kilo kwijt te raken. In het kort:

  • Een beweegprogramma met motivatiekalender om eenvoudig jouw doel te behalen.
  • Persoonlijk voedingsplan op basis van intermittent fasting, inclusief hoge kwaliteit mineralen en vitaminen die jouw lichaam ondersteunen.
  • Eenvoudig lichaamsvet verbranden, zodat je je snel weer fit en energieker voelt! Wég met die energieloze dagen!

Zijn we nog iets vergeten dat je wil weten?

  • Je mag gewoon vlees, vis, fruit en groente eten. In jouw voedingsplan staat alles uitgeschreven over wat je mag eten gedurende dit programma.
  • Het resultaat motiveert enorm. Qua energie, maar ook de kilo’s gaan er op een gezonde manier af en zo vliegen de dagen voorbij. Ook je gewicht zal  3-8 kilo verliezen als je je exact aan het voedingsplan houdt, als dit een van je doelen is uiteraard.
  • Wanneer je opstaat, doe je drie korte oefeningen van ca. 10 minuten. De ochtend workout is niet alleen goed omdat je lichaam na een nacht slapen meer vet verbrandt, maar ook omdat je metabolisme hierdoor de hele dag beter zijn werk doet.
  • Het voedingsplan wordt ondersteund met hoge kwaliteit mineralen en vitaminen zodat jij in de komende dagen niets tekort komt en optimaal resultaat bereikt.

Ben jij klaar voor jouw kickstart naar een gezonder leven?

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Als je wil deelnemen kan je dat aangeven via de link hierboven. We zullen je dan bellen voor nadere uitleg en kunnen zo ook een informatiemoment plannen met je.