HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl

Vitaler Leven (startdatum nog niet bekend)

Bij Therapeutisch Centrum de Berekuyl merken wij dat steeds meer mensen opzoek zijn naar een nieuwe gezonde herstart. Toch merken we dat dit niet voor iedereen helemaal van zelf gaat. Soms is het beter te beginnen met een kickstart en het lichaam even flink te resetten.

Reset je lichaam!

Daarom is er nu: Vitaler Leven. Met Vitaler Leven als start heb je de kickstart die je wenst en die ervoor zorgt dat je via een evenwichtig en gezond voedingspatroon op gewicht blijft.

De Berekuyl presenteert met trots: Vitaler Leven
Vitaler Leven is een voedingsprogramma onder begeleiding van de specialisten bij de Berekuyl. Met de Vitaler Leven trajecten heb je namelijk alles om verantwoord een aantal kilo kwijt te raken. In het kort:

  • Een beweegprogramma met motivatiekalender om eenvoudig jouw doel te behalen
  • Persoonlijk voedingsplan op basis van intermittent fasting, inclusief hoge kwaliteit mineralen en vitaminen die jouw lichaam ondersteunen.
  • Eenvoudig lichaamsvet verbranden zodat je je snel weer fit en energieker voelt! Wég met die energieloze dagen!

Zijn we nog iets vergeten dat je wil weten?

  • Je mag gewoon vlees, vis, fruit en groente eten. In jouw voedingsplan staat alles uitgeschreven over wat je mag eten gedurende dit programma.
  • Het resultaat motiveert enorm. Qua energie maar ook de kilo’s gaan op een gezonde manier eraf en zo vliegen de dagen voorbij. Ook je gewicht zal  3-8 kilo verliezen als je je exact aan het voedingsplan houdt, als dit een van je doelen is uiteraard.
  • Wanneer je opstaat die je drie korte oefeningen van ca 10 minuten. De ochtend work-out is niet alleen goed omdat je lichaam na een nacht slapen meer vet verbrandt, maar ook omdat je metabolisme hierdoor de hele dag beter zijn werk doet.
  • Het voedingsplan wordt ondersteund met hoge kwaliteit mineralen en vitaminen zodat jij in de komende dagen niets tekort komt en optimaal resultaat bereikt.

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer Vitaler leven van start gaat!

Heet u interesse in Vitaler Leven dan kunt u zich opgeven voor meer informatie, mail uw gegevens naar info@deberekuyl.nl. Zodra wij meer weten wordt er dan met u contact opgenomen.