boom licht blauwBegin januari starten wij weer met onze cursus Bewust Zijn.

Herkent u zichzelf in het volgende?

–          U komt thuis, bijvoorbeeld na boodschappen doen en u weet soms niet eens hoe u precies naar huis bent gereden.

–          U bent best wel goed in uw vak, maar u verspilt veel tijd en energie aan gepieker en angst om fouten te maken.

–          Uw dochter/zoon vertelt een verhaal en terwijl u ‘luistert’, dwalen uw gedachten af naar klusjes die u ook nog moet doen.

–          U voelt een pijn in uw knie en maakt zich meteen zorgen over wat het zou kunnen zijn en wat u wel en niet zou kunnen als dit erger gaat worden.

Iedereen heeft er wel eens last van: niet echt “in het hier en nu zijn” door probleem-denken, verdeelde aandacht en automatische reacties, gedachten en gevoelens. Wilt u hier iets aan veranderen?

“Je gaat het pas zien als je het door hebt” (Johan Cruijff)

Tijdens de cursus “Bewust Zijn” leert u weer bewuster waar te nemen en bewust in het leven te staan om met uw aandacht in het hier en nu te zijn in plaats van teveel in het verleden of in de toekomst te zitten.
Op maandagavond 9 januari starten wij weer met een nieuwe cursus. Tijdens deze cursus krijgt u in zes weken tijd handige tips&tricks om bewuster in uw leven te staan.

Reserveer vast uw plek!
Inschrijfformulier Bewust Zijn 
Er is een groepsmaximum van tien.
Start 9 januari, zes weken, op de maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur.
Kosten 16,50 euro per avond ( totaal €99,-)    Reader, koffie/thee zijn inbegrepen