De Berekuyl Academy gaat verhuizen!

Zoals u misschien wel weet fungeert De Berekuyl ook als opleidingscentrum voor fysiotherapeuten. Al geruime tijd zijn we op zoek naar een geschikte nieuwe locatie voor de Berekuyl academy.

De redenen voor het splitsen van de bedrijven zijn als volgt:

  • De cursussen groeien letterlijk uit ons pand, waardoor de groei van het therapeutisch centrum en van de academy wordt begrensd.
  • De groei van de opleiding gaat steeds meer zijn tol eisen van het gebouw, de werknemers en met name onze patiënten.
  • We krijgen nu weer uitbreidingsmogelijkheden voor het therapeutisch centrum op onze huidige locatie zonder al te veel ingrepen!

We hebben een gebouw op het oog dat midden in het centrum van Hierden ligt en goed bereikbaar is!

Na een spannende tijd van onderhandelen hebben we het pand (gelegen aan de Molenweg 4 te Hierden) kunnen aankopen! Met een paar kunstgrepen gaan we dit gebouw een nieuwe façade geven en kunnen we hierin prima onze groepen studenten en de cateringfaciliteiten kwijt. We hebben inmiddels de eerste aanvragen bij de gemeente Harderwijk liggen voor goedkeuring en die was enthousiast!

We hopen snel op een defnitieve goedkeuring zodat we nog voor het einde van het jaar over kunnen op deze locatie. Op de dagen dat we zelf geen gebruik maken van de ruimte gaan we kijken of er verhuuropties mogelijk zijn.

We hebben wat beeldmateriaal bijgesloten van de huidige staat van het gebouw aan de Molenweg 4 en de mogelijke toekomstige verwezenlijking na verbouwing.

Molenweg 4 (1) Molenweg 4 (2)

En zo ongeveer kan het gaan worden…

Molenweg 4 (3) Molenweg 4 (4)

Dit dankzij de architectonische input en aansturing van Christian!

Molenweg 4 (5) Molenweg 4 (6) Molenweg 4 (8)