HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl
Oplossingen

Mammacare

Mammacare

Na een oncologische operatie zoals een – gedeeltelijke of volledige – borstamputatieof een okselkliertoilet kunt u (uitsluitend op afspraak of online) bij ons in de shop terecht voor producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie voor prothesedraagsters. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u afwijkende maten heeft en/of te maken heeft met andere lichamelijke veranderingen.

Borstprotheses en aangepaste lingerie 
De keuze voor een prothese hangt af van de medische ingreep die u heeft ondergaan, uw lichaamsvorm en uw persoonlijke voorkeur. In de shop van de Berekuyl heeft u dan ook ruime keuze in verschillende soorten borstprotheses. Zo zijn er onder meer extra zachte, lichtgewicht protheses die speciaal ontwikkeld zijn voor de vrouw met een lymfeprobleem of schaalprotheses die weefseltekorten aan de onder- en zijkant van de borst corrigeren. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van borstprotheses en bijpassende lingerie en zijn SEMH-gecertificeerd voor het aanmeten van borstprothesen. U kunt in een vertrouwde sfeer en onder vakkundige begeleiding een juiste keuze maken uit de diverse protheses (voor dagelijks gebruik, reis- en zwemprotheses), prothese-bh’s en oedeem-bh’s. Deze kledingstukken zijn zo gemaakt, dat ze uw lichaam een natuurlijke vorm geven. 

Wat kan Therapeutisch centrum de Berekuyl voor u betekenen?

Wat kan de Berekuyl voor u betekenen? 

Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u een verantwoorde keuze te maken en te zoeken naar de mooiste oplossing. Om u in alle rust en privacy te kunnen adviseren, werken we op afspraak. Mocht het om medische redenen niet mogelijk zijn om onze shop te bezoeken, dan kunnen we u eventueel ook thuis bezoeken en adviseren. 

De kosten voor de aanschaf van uw borstprothese worden over het algemeen door uw zorgverzekering vergoed. Wij hebben met alle verzekeringsmaatschappijen een contract en verzorgen voor u de declaratie van uw borstprothese.  

Wanneer uw lichaam in de loop der tijd verandert, past de prothese mogelijk niet meer bij uw lichaam en/of uw wensen. Daarom adviseren wij eens in de twee jaar terug te komen voor een evaluatie en wanneer nodig een nieuwe prothese-aanmeting.  

Voor meer informatie gaat u naar de shop.

Een impressie van de praktijk


Care Manager

Marilyn


Vergoedingen

Borstprotheses worden conform de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar vergoed.