Christian Schuleman

Christian is onze Zuid-Afrikaanse wervelwind in de praktijk met zijn geheel eigen stijl en bekwaamheden. Christian is zich sterk aan het ontwikkelen op het gebied van fysiotherapie, oedeemfysiotherapie, sportmassage en voetzool-reflexologie. Met zijn Zuid-Afrikaanse beleefdheid, enthousiasme en tomeloze inzet is hij een ware aanwinst voor de praktijk. “Het mooie van mijn functie is dat ik met veel verschillende mensen in aanraking kom en dat ik hen een periode mag vergezellen op hun weg naar herstel, vaak in de breedste zin van het woord. Prettig is dat ik in de contacten zelf ook weer veel leer en dat kan inzetten voor mijn eigen ontwikkeling als therapeut en mens.Christian

Ik vind een grote diversiteit aan klachten heel leuk, de gehele breedte van het vak fysiotherapie interesseert mij. Bij de Berekuyl streven wij naar een professionele aanpak, die een spoedig herstel bevordert, met aandacht voor de persoonlijke en/of sportieve doelstellingen van de patiënt.”

Christian is mede-praktijkeigenaar en financieel directeur van de Berekuyl academy. Hij is hierin tevens opleidingscoördinator voor binnen- en buitenland.

Opleiding:

Mind & Body Medicine level 0

– Fysiotherapie Internal Scholarship, NCOI

Aandachtsgebieden:

– Oedeemfysiotherapie  

– Sportmassage  

Myofascial Release 

– Voetzoolreflexologie 

– Dry Needling, Optimal Dry Needling Solutions

< Terug naar het overzicht