Nanette is sinds eind augustus 2018 werkzaam als Podoloog bij de Berekuyl.

Ze is afgestudeerd als Podoloog. De combinatie fysio-manueel therapie en podologie zijn een perfecte combinatie om mensen met klachten vanuit de voeten en het lopen te helpen.

Er is daarbij een samenwerking met VSC-Netwerk van sportcentrum Papendal. Dankzij deze samenwerking kan er in Hierden voet-/loopanalyse uitvoeren: een uitstekend antwoord op de klachten en blessures die we in de praktijk zien op knie- en onderbeen-/voetklachten.

Het consult bestaat uit een medisch vraaggesprek en een inspectie van uw huidige schoenen. We bekijken uw voetenstand, testen zo nodig de beweeglijkheid van belangrijke gewrichten en maken een digitale drukmeting in statische (in stand) en dynamische (lopende) houding.
Daarna maken we een loopanalyse en nemen de afwikkeling van de stappen die u maakt op met een camera. Deze beelden worden samen met u geanalyseerd en leiden tot een advies.

U krijgt wellicht het advies gebruik te maken van een (sport)steunzool of een bepaald type sportschoen. Steunzolen worden op maat vervaardigd door Nanette. Na een half jaar vindt er controle van de zool plaats. Podologie Zeewolde is aangesloten bij de stichting LOOP. Vandaaruit krijgt u de steunzolen vergoed.

Nanette is op maandagmiddag werkzaam op onze praktijk in Hierden, de rest van de week werkt ze bij haar eigen praktijk Fysiotherapie Houtwal in Zeewolde. Voor meer informatie kunt u terecht op de website fysiotherapiehoutwal.nl of contact opnemen via het telefoonnummer 036-5223135.

N.A. Egberts-Kruizinga BIG-nummer: 69044657504