Ons verhaal

Naast de verschillende therapieën die De Berekuyl Harderwijk-Hierden biedt, is er ook een opleidingscentrum voor fysiotherapeuten in Hierden- Harderwijk. De Berekuyl is erg blij met de samenwerking met de Vrije Universiteit van Brussel en heeft hiertoe de leerstoel ‘Inspanningsimmunologie en chronische vermoeidheid bij gezonde en zieke mensen’ geïnstalleerd.

We zijn er trots op als kenniscentrum te fungeren voor alle afgestudeerden aan onze opleidingen. U kunt daarom ook bij ons terecht voor consulten en second opinions op het gebied van lymfologie en oncologie, maar ook voor specifieke manueel-therapeutische indicaties of voor kinder- en babyconsulten.

Tevens hebben we een winkel in Harderwijk- Hierden, waar (uitsluitend op afspraak) diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters zijn te verkrijgen. U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop en online producten bestellen.

De Berekuyl praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in in Harderwijk – Hierden werken wij met een sterk team om elke klacht deskundig te behandelen, eventueel multidisciplinair (dat betekent dat er meerdere specialismen bij betrokken zijn). Daarbij hebben we vooral aandacht voor kwaliteit met als doel een zo goed en effectief mogelijke manier van behandelen. Onze therapeuten volgen nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet en gaan hiermee actief aan de slag. Onze fysiotherapeuten volgen geregeld bij- en nascholingen conform de richtlijnen van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie en zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister.

De Berekuyl in Harderwijk – Hierden een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie is vanaf mei 2003 gevestigd in Harderwijk- Hierden en beschikt sinds september 2013 over acht behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal met rolstoel-toegankelijke apparatuur en een verwarmd buitenzwembad.

Wij hopen u via onze website van informatie te voorzien over de therapieën die wij aanbieden, de winkel, de opleidingen en de praktijk  in het algemeen. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u ons telefonisch of per email bereiken.

Therapeutisch Centrum De Berekuyl is ook te vinden op www.fysiotherapie-info.nl.