HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl

Annouk Broekhuis

Simpl.Food, voedings- en dieetadvies

U kunt bij ons terecht voor voeding- en dieetadvies binnen De Berekuyl in Hierden. Wij vinden het erg prettig om een samenwerking te hebben met andere zorgdisciplines binnen dit centrum zodat u de beste multidisciplinaire zorg kunt krijgen.

Tosca Poorthuis is tevens leefstijlcoach en nauw betrokken bij het lipoedeem revalidatie traject!

Belangrijkste uitgangspunt van Simpl. Food is dat een voedingsadvies moet aansluiten op het leefpatroon van de cliënt. Geen strenge en moeilijk op te volgen adviezen, maar een advies op maat. Samen een nieuw voedingspatroon creëren dat goed vol te houden is en niet voelt als een ‘dieet’.

U kunt bij ons terecht voor al uw voedingsvragen. Een juist voedings- of dieetadvies speelt een grote rol in het voorkomen of verminderen van klachten bij onder andere:

–          Overgewicht

–          Ondergewicht

–          Diabetes (type I en type II)

–          Hoge bloeddruk

–          Hoog cholesterol

–          Slechte voedingsstatus / ondervoeding

–          Maag-darmklachten

–          Voeding bij een Gastric Bypass

–          Voedselallergieën en intoleranties

–          Glutenallergie

–          Lactose-intolerantie/melkallergie

–          PDS / FODMAP-dieet

–          Oedeem

–          Oncologie

–          Sportvoeding

 

De praktijk heeft ruim 10 jaar ervaring in goede voedingszorg en daarnaast volgen wij zo veel mogelijk bijscholingen om ons te specialiseren.

Vanuit uw basisverzekering heeft u recht op 3 uur diëtistische begeleiding per jaar. Houd er rekening mee dat over basisvergoeding uw eigen risico verrekend wordt. Is uw eigen risico al op of weet u dat u ieder jaar uw eigen risico opmaakt? Dan zitten er geen extra kosten aan verbonden voor u. Kinderen onder de 18 hoeven geen eigen risico te betalen.  Heeft u diabetes, COPD of Hart- en Vaatzieken (zoals hoge bloeddruk of hoog cholesterol), dan kunt u mogelijk aanspraken op ‘ketenzorg’. Hier geldt geen eigen risico bij. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:  0320-239223 | info@simplfood.nl

Graag tot ziens bij ons op het spreekuur!

Diëtisten Simpl.Food                                                                                       www.simplfood.nl

 

Tosca Poorthuis

Diëtist

locatie: Hierden