HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl

Bouwina de Haan

Bouwina de Haan werkt als psychosociaal hulpverlener en Gestalt-gezinstherapeut in haar praktijk ‘Langszij, coaching en therapie’.

Zij richt zich vooral op de begeleiding van mensen die geraakt zijn door kanker. Zowel tijdens als na de behandeling heeft kanker veel impact op het leven. Emoties als angst, onzekerheid en verdriet vragen ruimte. Bouwina kijkt en denkt met u mee hoe u kanker een plek in uw leven kunt geven. Bij de hulpverlening betrekt ze de mensen die voor u belangrijk zijn. 

Bouwina is een liefdevolle en begripvolle hulpverlener die goed kan luisteren en structureren. Ze ziet goed wat er aan de hand is. Vanuit haar kennis en ervaring helpt ze woorden te geven aan wat u moeilijk en lastig vindt en ze helpt u en uw naasten hiermee om te gaan. 

U kunt een afspraak maken met Bouwina op twee locaties, bij de Berekuyl of in Barneveld. 

Een afspraak bij de Berekuyl kunt u maken via De Berekuyl, een afspraak in Barneveld kunt u rechtstreeks met Bouwina maken op telefoonnummer 06 4455 4989. Ook voor vragen kunt u direct met haar contact opnemen. Zie www.praktijklangszij.nl. 

Opleidingen

  • Verpleegkunde A en Maatschappelijke Gezondheidszorg (MGZ-AGZ) 

Cursussen

  • Verschillende nascholingen en oncologie- en palliatieve zorg
  • Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestalt-gezinstherapie bij het Kempler Instituut Nederland 

 

B de Haan 

Bouwina de Haan

Bouwina de Haan

Psychosociale hulpverlener