HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl

Partners

De Berekuyl mag zich sinds 2008 Pluspraktijk noemen bij ZilverenKruis Achmea.

Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren. Ze hebben bijvoorbeeld aanvullende programma’s en ze maken de kwaliteit inzichtelijk.

Voordelen van een Pluspraktijk:

  • Deskundige fysiotherapeuten;
  • Goede bereikbaarheid;
  • Ruime openingstijden;
  • Korte wachttijd;
  • Goede samenwerking met andere zorgverleners.

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar.

HKZ stelt kwaliteits- en veiligheidsnormen op voor ruim 30 branches in Zorg en Welzijn. Aan deze normen is het HKZ-keurmerk verbonden. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. 

De Berekuyl mag zich sinds 2008 Topzorg praktijk bij Menzis noemen.

Menzis weet precies wat de goede fysiotherapiepraktijk bij u in de buurt is. Want bij een praktijk die een TopZorg-certificaat verdiend heeft, bent u verzekerd van de beste zorg. Om het TopZorg-label te verkrijgen moeten zorgaanbieders voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

U kunt bijvoorbeeld rekenen op:

  • Een hoge kwaliteit van de behandeling;
  • Ruime openingstijden (bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend open);
  • Bovengemiddelde klanttevredenheid;
  • Extra diensten, zoals online fysiotherapie en beweegprogramma’s.

Paramedische zorggroep FleGel is een multidisciplinaire organisatie (van eerstelijns zorgaanbieders) die met zorgverzekeraars, verwijzers, ziekenhuizen, gemeenten en provincies contracten sluiten om de chronische zorg, eerstelijns revalidatie en preventie in de regio NW-Veluwe en een deel van Flevoland te coördineren en uit te voeren met als doel de kwaliteit van zorg, de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van hulpvragers (patiënten) te verbeteren.

HCA is sinds jaren het auditbureau voor fysiotherapeuten in Nederland. De HCA auditproducten hebben bewezen objectief te zijn en geven een goed inzicht in het kwaliteitsniveau in relatie tot dagelijks handelen. De richtlijnen van het KNGF en de VvOCM (www.vvocm.nl) hebben hiermee als voorbeeld gediend. De Berekuyl voldoet aan de HCA eisen en mag zich hiermee Pluspraktijk noemen.

Fysiotherapeuten verplichten zich tot aansluiten bij het Keurmerk voor Fysiotherapie en de daarbij behorende verplichte scholing. De Berekuyl is tevens als praktijk aangesloten bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Dit is een onafhankelijke stichting met de ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Daartoe faciliteren dataverzameling en het proces van ‘leren en verbeteren’.

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie is dé beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Het KNGF bevordert de kwaliteit van het vak fysiotherapie en behartigt de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen. De vereniging bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL).