HARDERWIJK: 0341 217172 | HIERDEN: 0341 453 177 | NUNSPEET: 0341 740 003 info@deberekuyl.nl
Problematiek

Borst amputatie

Borst amputatie

Na een oncologische operatie als een borstamputatie, gedeeltelijk of volledig, okselkliertoilet of wanneer u afwijkende maten heeft  en / of andere lichamelijke veranderingen kunt u (uitsluitend op afspraak) bij ons in de shop terecht voor diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprotheses en lingerie voor protheses draagsters. 

Borstprotheses en aangepaste lingerie: 
De keuze voor een prothese hangt af van de medische ingreep die u hebt ondergaan, uw lichaamsvorm en uw persoonlijke voorkeur. De Berekuyl heeft om deze reden verschillende soorten borstprotheses in haar uitgebreide assortiment. Zo zijn er onder andere extra zachte, lichtgewicht protheses die speciaal ontwikkeld zijn voor de vrouw met een lymfeprobleem of schaalprotheses die weefseltekorten aan de onder- en zijkant van de borst corrigeren. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van borstprotheses en bijpassende lingerie en zijn SEMH-gecertificeerd voor het aanmeten van borstprothesen. U kunt in een vertrouwde sfeer en onder vakkundige begeleiding een juiste keuze maken uit de diverse protheses (voor dagelijks gebruik, reis- en zwemprotheses), prothese-bh’s en oedeem-bh’s. Deze kledingstukken zijn zo gemaakt, dat ze uw lichaam een natuurlijke vorm geven. 

Wat kan de Berekuyl hierin voor u betekenen

Wat kan de Berekuyl hierin voor u betekenen 

Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u verantwoord te kiezen en te zoeken naar de mooiste oplossing. Om u in alle rust en privacy te kunnen adviseren, werken we op afspraak. Mocht het om medische redenen niet mogelijk zijn om onze shop te bezoeken dan kunnen we u eventueel ook thuis komen adviseren. 

De kosten voor het aanschaffen van uw borstprothese kunnen in de meeste gevallen worden gedeclareerd bij uw verzekeringsmaatschappij. Met alle verzekeringsmaatschappijen hebben wij een contract. Wij verzorgen de declaratie van uw borstprothese.  

Wanneer u lichaam in der tijd verandert kan het zijn dat de prothese niet meer past bij uw lichaam en / of uw wensen. Daarom adviseren wij ééns in de twee jaar terug te komen voor evaluatie en wanneer nodig een nieuwe prothese-aanmeting.  

Voor meer informatie gaat u naar de shop.

Een impressie van de praktijk