Bewegen lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van het lichaam is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Dat is echter niet voor iedereen zo. Bewegen kan ook een last zijn. Die klachten kunnen vaak goed worden behandeld door een fysiotherapeut. Bij De Berekuyl kunt u terecht voor de volgende therapieën:

Fysiotherapie Harderwijk Hierden

Mensen die moeten herstellen van blessures, een ongeval, een operatie of een aandoening hebben recht op een zo goed mogelijke zorg en begeleiding. Iedereen begrijpt hoe belangrijk het is zo snel mogelijk weer pijnvrij te zijn en optimaal te kunnen bewegen, in ieder geval voor zover de huidige gezondheid dit toelaat.

Manuele therapie Harderwijk

Een manueel therapeut is een fysio­therapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Daarmee heeft hij extra kennis opgedaan over de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom..

Kindermanueel therapie

Een bijzondere toepassing is de kinderfysiotherapie bij zuigelingen, die een beperking hebben in het functioneren van hun nek. Baby’s kunnen tijdens het geboorteproces geblesseerd raken aan hun nek, waardoor allerlei stoornissen kunnen ontstaan, bijvoorbeeld in de symmetrische ontwikkeling van de baby..

Geriatrie fysiotherapie

Gaat uw conditie achteruit of neemt de kracht in uw benen af? Is overeind komen moeilijk en raakt uw evenwicht wel eens verstoord? Iedere dag bent u afhankelijk van het functioneren van uw lichaam. De geriatriefysiotherapeut biedt uitkomst.

Oedeemtherapie: zelf aan de slag met de Australische methode

Naast een systeem van bloedvaten heeft ons lichaam nog een transportsysteem: het lymfestelsel. Dit zorgt voor de afvoer van overtollig vloeistof en afweer tegen infecties…

Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid, zoals oedeem, wonden en littekens. Het doel van een huidtherapeutische behandeling is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening..

Oncologie fysiotherapie

Met oncologie therapie richten we ons specifiek op kankerpatiënten en overlevenden. Dankzij deze therapie doen we onderzoek naar beperkingen en stoornissen in het dagelijkse leven. Therapieën als chemotherapie en radiotherapie hebben een grote invloed op het lichaam en geest.

Psychociale-hulpverlening Harderwijk Hierden

Psychosociale hulpverlening: Leren omgaan met kanker
Borstkanker krijgen, een borst verliezen: het zijn ingrijpende ervaringen. Hoewel iedereen verschillend reageert, hebben veel mensen last van angst, onzekerheid en verdriet. De Berekuyl steunt en begeleidt u waar u het nodig heeft.