Update Coronavirus #2

Beste patiënten,

Gezien gisteravond de regelgeving rondom het Coronavirus is aangescherpt, zijn wij genoodzaakt onze maatregelen, zoals vrijdag jl. gecommuniceerd, nog verder aan te scherpen.

Dit houdt tot onze grote spijt concreet in dat wij in ieder geval tot en met maandag 6 april geen fysieke behandelingen in de praktijk kunnen uitvoeren. Zie de bijgevoegde afbeelding voor extra informatie betreffende de beslisboom voor behandelingen.

Om u toch zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen wij u middels video consultancy via uw mobiele telefoon of computer/laptop verder blijven helpen! U krijgt via de mail of SMS een code toegezonden waarmee u in kunt loggen in een beveiligde omgeving. Hier neemt u plaats in onze ‘digitale wachtkamer’ waarna het video consult met de therapeut volgt. Op deze manier kan uw therapeut onder andere feedback geven op de uitvoering van uw thuisoefeningen en kan u begeleid worden met nieuwe oefeningen. Deze behandelingen worden op eenzelfde manier gedeclareerd zoals normaal.

Mocht u thuiszitten met een klacht, kunt u ons altijd bellen voor ‘video-intake’. Ook dan kunnen onze collega’s u tips geven over uw houding met het thuiswerken, oefeningen om bijvoorbeeld stress wat te verminderen of tips en oefeningen om van uw klacht af te komen.

Via de mail zijn wij continu bereikbaar voor vragen. Mail naar info@deberekuyl.nl voor intakes, vragen en andere opmerkingen. Dagelijks zijn wij tussen 8.00 en 9.30 uur en 17.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0341-453177.

Probeer dagelijks zeker 30-45 minuten oefeningen te doen en blijf zeker niet langer dan 45-60 minuten achter elkaar zitten.

Wij hopen u spoedig weer in de praktijk te mogen ontvangen, maar tot die tijd: blijf gezond en denk om uzelf en om uw naasten!

Vriendelijke groet,
Team de Berekuyl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *