Update Coronavirus #3

Beste patiënten,

Naar aanleiding van de persconferentie van 31 maart jl. zijn wij genoodzaakt tot en met 28 april de maatregelen in acht te nemen betreffende het coronavirus. Dit houdt concreet in dat wij tot die tijd in principe geen fysieke behandelingen in de praktijk uitvoeren.

Om u toch zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen wij u middels videoconsultancy via uw mobiele telefoon of computer/laptop verder blijven helpen! U krijgt via de mail of SMS een code toegezonden waarmee u in kunt loggen in een beveiligde omgeving. Hier neemt u plaats in onze ‘digitale wachtkamer’ waarna het video consult met de therapeut volgt. Op deze manier kan uw therapeut onder andere feedback geven op de uitvoering van uw thuisoefeningen en kan u begeleid worden met nieuwe oefeningen. Deze behandelingen worden op eenzelfde manier gedeclareerd zoals normaal.

Wanneer wij het toch noodzakelijk achten dat u in de praktijk langskomt, worden er voorzorgsmaatregelen genomen en wordt u behandeld door de fysiotherapeut in een beschermend pak. Wel wordt zoveel mogelijk fysiek contact voorkomen, door bijvoorbeeld de intake wel middels videoconsultancy te laten plaatsvinden.

Wanneer de praktijk weer open gesteld wordt, zal uw fysiotherapeut contact met u opnemen. Mocht u zelf al iets in willen plannen, bent u vrij daarvoor al contact met ons op te nemen.

Vanaf volgende week gaan wij op dinsdag tussen 10-11 uur en donderdag tussen 17-18 uur live lessen geven via onze Facebookpagina en ons YouTube-kanaal! Wij starten met algemene oefengroepen. Onder andere oefeningen voor benen, armen, rug en schouders komen langs. Voor alle oefeningen zullen wij meerdere opties geven, zodat het voor alle niveaus haalbaar is!

Telefonisch en per mail zijn wij bereikbaar, dus bij vragen, neem gerust contact met ons op! Blijf gezond en denk aan uzelf en anderen.

Vriendelijke groet,
Team de Berekuyl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *